HTML

Üzenetek az andalúz gettóból

Eredeti terveim szerint a blog arról szól, hogyan szakítottam ki magam egyik napról a másikra a jól megszokott, jól szuperáló, jó kis kényelmes életemből (alias komfortzóna). Élménybeszámoló az 5 hónapról, amit egy dél-spanyolországi paradicsomban töltök, félig munka-félig nyaralás jelleggel. Carramba!! Amúgy főleg a családnak, és a közeli barátaimnak fogok itt rizsálni, mert egyenként nem bírok beszámolni mindenkinek mindenről. Hát, nagyjából ennnyi :)

Friss topikok

Címkék

2014.07.05. 23:01 CeeCee

Valaki gyógyítsa meg a betegeket - Budapest Pride messziről

Ez itt egy ilyen off-poszt, köze nincs az itteni eseményekhez, csak épp véleményezni szottyant kedvem.

A Budapest Pride hírei hozzám is eljutottak, éljen a fész!

Azt tudni kell, hogy már pár éve szándékosan nem olvasok híreket, mert csak felbaszom magam. De persze enélkül is sikerül néha felkavarni a lelkivilágomat, amikor innen-onnan csak eljut valami, és olyankor agyfelbaszás van. Mint most:)

Imádott kishúgom a Parlament mellett dolgozik egy kávézóban, így jól értesült és testközelből élvezheti minden felvonulás/tüntetés eseményeit.

Utólagos engedélyével megosztom mai fészbúk posztját:

Lehet hogy mégsem támogatom a BpPride megrendezését ugyanis káros hatással lehet az egészségre. Ma már több embert hallottam negatív véleményt nyilvánítani a melegekről és erről a felvonulásról és sokan idegességükben és undorukban majdnem epilepsziás rohamot kaptak. Ezt helytelenítem és kérnék mindenkit ne izgassa egyik jóérzésű embert sem.
Viszont roppantul "frappáns" feliratú és igen feltűnő pólókat is láttam: az egyiken pl. nemes egyszerűséggel csak annyi volt "ROHADT BUZIK!", míg egy másikon "Én támogatom a melegeket.. ..a Dunában, hosszában, Mohácsig!" Köszönjük!!
 — jól szórakozik, itt: kicsi Ír Kávézó.

Ezúton szeretnék üzenni a szánalmas gyűlölködő tetveknek.

Egyrészt: belegondoltunk, hogy ezek a szabadnapjukon,saját pénzükből,idejükből és energiájukból arra szántak,hogy rohadt buzik és egyéb feliratú pólót csináltassanak maguknak?!? Gratulálok!!!

Ja igen, aki nem tudná: az Andrássy úton laktam kb. 20 évig. Gondolom nem sokan ismerik az érzést,amikor lakcím kártyát kell mutatni,hogy beengedjenek a saját utcánkba, mert aki közelebb kerül a helyszínhez,az kb. potenciális támadónak számít. Megkérdezik, van-e nálam bármilyen fegyver, eszköz, dobásra alkalmas tárgy, olyan amivel sérülést tudok okozni?

Azért teszik fel ezeket a kérdéseket, és azért kell igazolnom a lakcímemet, mert vannak ilyen undorító, retek emberek, akik tényleg képesek felkelni egy melegfelvonulás reggelén, lemennek a zöldségeshez, vesznek egy két kiló paradicsomot,  felveszik a pusztuljonazösszesbuzis pólójukat, és arra szánják a napjukat és energiájukat, hogy gyűlöljenek.

Ez így meg van? Nekik arra KELL ez a nap, hogy dühösek legyenek, és gyűlöljenek.

Szép kis világ.

Nem vagyok jogvédő, nem vagyok aktivista, nem tudok komolyan és formálisan értekezni az emberi jogokról. De én még abban hiszek, hogy minden embernek joga van ahhoz, hogy úgy éljen,ahogy szeretne, ahhoz vonzódjon, akihez vonzódik bakker, és azt szeressen és úgy, ahogy neki tetszik. Heteroként mondom, és szóljon aki nem így érzi, hogy sosem tudtam ezeket a dolgokat irányítani, mert nem én irányítom a vonzalmat, a kémiát, meg azt, hogy mitől mozdul meg a gyomrom, vagy ugrik ki a szívem. Bárcsak tudnám, sok sok szopóágtól kíméltem volna meg magam...

Az én szememben ez a meleg gyűlölet egyenlő a szeretet megtagadásával.

Bárcsak tanítanának valamit erről az iskolában, vagy a szülők a gyerekeiknek.

El lehet gondolkozni, hogy ki a torz, és ki a beteg...

Mert hogy nem a melegek, az biztos. Talán inkább azok, akik a nyomorult elbaszott kis életükkel nem bírnak mit kezdeni, és keresnek valamit, valakit, ahol le tudják vezetni azt a kurva sok keserűséget és fájdalmat, és attól érzik jól magukat, ha gyűlölhetnek, ítélkezhetnek, arra hivatkozva, hogy mi a NORMÁLIS, és a jó, és az elfogadott stb. Mondjuk két fiú csókolózik az utcán, és egy nyomorultnak ez eeeelviselhetetlenül fáj, el tudom képzelni, hogy fizikai tüneteket okoz, elkezd izzadni, ökölbe szorul a keze a dühtől és az indulatoktól. Ha valaki meg tudná gyógyítani ezeket az embereket, tényleg boldogabb lehetne a világunk.

Ja még valami:

Ha bármi elfogadható indokot kéne találni a szerencsétlen homik szidására ilyenkor, az csakis az, hogy egy ilyen felvonulás alkalmával a városi közlekedés tényleg egy katasztrófa fos.

Akkor viszont a critical mass-ra is talán majd gyertek "BUZI BRINGÁSOK, fulladjatok a Dunába" pólóban.

Rohadt gyökerek.
Szánalom.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ceecee.blog.hu/api/trackback/id/tr286476417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PiszkosFreddy 2014.07.06. 00:33:22

Büszke vagyok Rád Egyetlen Kincsem !
Apa
süti beállítások módosítása